Την παραμονή της στην Super League και της νέας αγωνιστικής περιόδου εξασφάλισε η Skoda Ξάνθη, η οποία επιβλήθηκε με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στο - επεισοδιακό - μπαράζ του «Κλεάνθης Βικελίδης».


Οι «Ακρίτες» παρότι βρέθηκαν με την πλάτη στο τοίχο, έπειτα από ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ (στο ξεκίνημα της φάσης ο Μόνχε βρίσκεται σε αντικανονική θέση) από τον πρώτο σκόρερ της Football League, Μάριο Γκούρμα δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Γούτα (από θέση οφσάιντ) έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κάλβο.

Η επανάληψη δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά που είδε τον Μάνταλο να αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα (48΄) του κ. Σιδηρόπουλου για βίαιη απώθηση του Ρόκα. 
Και ενώ το παιχνίδι έδειχνε να οδεύει προς την παράταση, ο Κάλβο στο 83΄ στις ελάχιστες επικίνδυνες φάσεις των φιλοξενουμένων στο παιχνίδι με σέντρα - ξυράφι βρήκε το νεαρό Ράνο στην καρδιά της άμυνας των «ερυθρόλευκων» και με καταπληκτική κεφαλιά - ψαράκι νίκησε τον Γκίτκο γράφοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης του «Κλ. Βικελίδης».