Την απώλεια του μικρού τους αδερφού, Ιμπραήμ Τουρέ (ποδοσφαιριστής της Αλ Σάφα) σε ηλικία 28 ετών θρηνούν τα αδέρφια Κόλο και Γιάγια Τουρέ. 


Την είδηση του θανάτου που ήρθε λίγες ημέρες πριν το τελευταίο και κρίσιμο παιχνίδι των "ελέφαντων", ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Εκτελεστικής Επιτροπής της αφρικανικής χώρας, Αγκουστέν Σιντί Ντιαλό βυθίζοντας στην θλίψη την αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωσε που εξέδωθειν.

«Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Ποδοσφαίρου της Ακτής Ελεφαντοστού και η εκτελεστική επιτροπή ενημερώνουν την οικογένεια του ιβοριανού ποδοσφαίρου, ότι ο Ογιάλα Ιμπραΐμ Τουρέ, μικρότερος αδερφός του Κόλο Τουρέ και του Γιάγια Τουρέ, πέθανε σε ηλικία 28 ετών την Πέμπτη, 19 Ιουνίου του 2014 στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Σε αυτή την λυπηρή στιγμή οι παίκτες της Εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού και όλα τα μέλη της αποστολής στην Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 θα συμπάσχουν με τα αδέρφια Τουρέ, μέλη των ‘Ελεφάντων’, και με την οικογένεια Τουρέ. Ο πρόεδρος και η εκτελεστική επιτροπή καλούν τους Ιβοριανούς να ενώσουν τις προσευχές τους για την ανάπαυση της ψυχής του εκλιπόντος», αναφέρει η ανακοίνωση.