Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι πενήντα περίπου φίλαθλοι που ταξίδεψαν με τον “γαλανόλευκο φάρο” για να βρεθούν στο πλευρό της Εθνικής μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Φλέκκας. Ο πρόεδρος του συνδέσμου, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Εθνικής, μίλησε για την αντιμετώπιση που είχαν οι Έλληνες στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ ευχαρίστησε την ΕΠΟ για την οικονομική στήριξη που τους έδωσε προκειμένου να παραμείνουν στην Βραζιλία.

Όπως είπε ο Νίκος Φλέκκας:

“Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα. Όλη η δύναμη της φωνής μας θα είναι η δύναμη της Εθνικής. Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να δούμε τη ομάδα στους 8. Έχουμε τραβήξει τα πάνδεινα. Η ασφάλεια στα παιχνίδια που έχουμε παίξει δίνει την εντύπωση πως είναι εναντίον μας. Στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού οι φίλαθλοι της Βραζιλίας την υποστήριζαν εμφανώς.

Το ταξίδι μας μέχρι την Βραζιλία ήταν οδύσσεια. Πενήντα φίλαθλοι απ’ τον “γαλανόλευκο φάρο” παραμένουμε στο πλευρό της Εθνικής. Οι μετακινήσεις για τα γήπεδα όπου παίζει η Εθνική δεν ήταν εύκολες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΟ και τον πρόεδρο της, Γιώργο Σαρρή, που μας στήριξε με 10.000 ευρώ και κάποια δωρεάν εισιτήρια για το ματς.

Τιμή μας που βρισκόμαστε στο πλευρό της Εθνικής. Έχουμε ετοιμάσει μια σημαία μεγέθους 25Χ15 που θα εμφανίσουμε στο ματς με την Κόστα Ρίκα”.

Πηγή: sport-fm.gr