Για ύποπτα παιχνίδια και για μαγειρέματα εις βάρος τόσο της Ένωσης για τον Λαό και την Πατρίδα όσο και εις βάρος του ιδίου στις πρόσφατες ευρωεκλογές κάνει λόγο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.


Με ανακοίνωσή του ο κύριος Ψωμιάδης αμφισβητεί ευθέως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών -αν και δηλώνει πως σέβεται την ετυμηγορία του ελληνικού λαού- καταγγέλλοντας έλλειψη και απόκρυψη ψηφοδελτίων της Ένωσης για τον Λαό και την Πατρίδα σε ορισμένα εκλογικά κέντρα αλλά και διαπιστώνοντας αδυναμία της ηγεσίας της Ενωσης να θωρακίσει την εκλογική διαδικασία με εκλογικούς αντιπροσώπους.

Μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει:

«Θεωρώ δεδομένο πλέον πως παίχτηκαν σε βάρος μας –και ιδιαίτερα στο πρόσωπό μου- περίεργα, ύποπτα και μεθοδευμένα παιχνίδια, τα οποία με αναγκάζουν να αμφισβητήσω αποδεδειγμένα το τελικό αποτέλεσμα. Το 'μαγείρεμα' αυτό θα το ζήλευαν και οι πιο διάσημοι σεφ… Γι’ αυτό ακριβώς και δεν με προβληματίζει το αποτέλεσμα που παρουσίασαν.

»Εμείς ήδη από το μεσημέρι της Κυριακής είχαμε καταγγείλει την έλλειψη και την απόκρυψη ψηφοδελτίων της Ένωσης, μεταφέραμε την αγανάκτηση συμπατριωτών μας απ’ όλη την Ελλάδα για συγκεκριμένες ενέργειες που παραβίαζαν την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.

»Αλλά στις δεδομένες λειτουργικές αδυναμίες ενός συνασπισμού κομμάτων με ζωή μόλις σαράντα ημερών, πρέπει να προσθέσουμε πως αντιμετωπίσαμε τον απόλυτο επικοινωνιακό αποκλεισμό από τα μεγάλα –λεγόμενα- ΜΜΕ, καθώς εμείς είχαμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να λειτουργήσουμε ως αχθοφόροι του συστήματος» .

Όσο αφορά το πολιτικό του μέλλον, ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει πως άλλα περίμενε από τη συνεργασία με την Ενωση για τον Λαό και την Πατρίδα και άλλα βρήκε μπροστά του, ωστόσο δεν πρόκειται να λάβει εν θερμώ αποφάσεις.