Ο Ηρακλής γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα (4-0) από τη Νίκη Βόλου, που πανηγύρισε με τον καλύτερο τρόπο την άνοδο της στη Super League έπειτα από 48 ολόκληρα χρόνια.


Ο «Γηραιός» πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνιση από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της τεχνική ηγεσίας ο Νίκος Παπαδόπουλος, αφού παραδόθηκε αμαχητί πριν συμπληρωθεί κιόλας το πρώτο λεπτό της συνάντησης.
Ο Τζιώρας μόλις στο 42ο δευτερόλεπτο "έγραψε" το 1-0 έπειτα από έξυπνη πάσα του Μανουσάκη στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή  και εν συνέχεια οι «κυανόλευκοι» παραδόθηκαν στις ορέξεις του Ανιέτε ο οποίος σημείωσε χατ – τρικ μέσα σε μία ώρα (11΄, 57΄ & 64΄) .

Αυτό ήταν και το τέλος της φετινής χρονιάς, για τον Ηρακλή, που τερμάτισε στην έβδομη θέση των πλέι οφ με συνολικά 15 βαθμούς.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Ρεπετσάς (66′ Γιώτας), Γκότοβος, Πινιέιρο, Μπιτσάκος (62′ Μπακάλης), Μανουσάκης, Ισαάκ, Ανιέτε (72′ Παπαδόπουλος), Τζιώρας.
ΗΡΑΚΛΗΣ  (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Αποστολίδης, Κουρούπης (37′ Ματσούκας), Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Παπαστεργιανός (71′ Παληγεώργος), Σαββίδης, Σαράφογλου (59′ Χιονίδης), Τσιλιανίδης