Δύο άτομα συνελήφθησαν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας καθώς μετά από έρευνα βρέθηκε στην κατοχή τους μικροποσότητα ναρκωτικών, ενώ ένα άτομο σε χωριό των Σερρών εντοπίστηκε να καλλιεργεί ινδική κάνναβη.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας δύο ημεδαποί ηλικίας 46 και 36 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (ύψος Ριζάριου), καθώς στο φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης βάρους ενός γραμμαρίου το οποίο κατείχαν από κοινού.

Κατόπιν, στην κατοχή του 46χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πλαστικό βάζο με ακατέργαστη κάνναβη καθαρού βάρους 16 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης

Επίσης συνελήφθη χθες το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης, ένας ημεδαπός 47 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. 

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,20 έως 1,60 μέτρων. 

Τα ανωτέρω δενδρύλλια κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.