Οριστικοποιήθηκε τελικά, χθες βράδυ, με καταμετρημένο το 100% των ψήφων, η μία έδρα για τον συνδυασμό "Μένουμε Θεσσαλονίκη" του Γιώργου Ρακκά.


Με σχετική ανακοίνωση η παράταξη "Μένουμε Θεσσαλονίκη", ευχαριστεί τους σχεδόν 2.900 ψηφοφόρους της και χαρακτηρίζει το εκλογικό αποτέλεσμα δικαίωση των ιδεών και του ήθους που θέλουν να υπηρετήσουν τα στελέχη της.  

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, "μπορεί λεφτά να μην υπάρχουν" και το όλο εγχείρημα να αντιμετώπισε τρομακτικές οικονομικές και τεχνικές δυσκολίες, μπορεί να στηρίχθηκε αποκλειστικά σε οικεία μέσα, ελλείψει κομματικών μηχανισμών στήριξης, αλλά το τελικό αποτέλεσμα του συνδυασμού αποτελεί απόδειξη ότι πλούτος για την πολιτική δεν είναι όλα αυτά –είναι οι ιδέες και οι σχέσεις των ανθρώπων.

"Θα μείνουμε εδώ" δηλώνουν με έμφαση τα μέλη του συνδυασμού "Μένουμε Θεσσαλονίκη", ώστε να αγωνιστούν για "εθνική ανεξαρτησία, κοινωνική δικαιοσύνη, οικολογία και άμεση δημοκρατία".

Τέλος ο συνδυασμός του Γιώργου Ρακκά δεν παραλείπει να χαιρετίσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το νερό, υπέρ της διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών.