Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 8 το πρωί στο 391ο εκλογικό τμήμα, που βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα της οδού Κρήτης 88 στη Θεσσαλονίκη.


Τον κ. Καραμανλή υποδέχθηκαν στελέχη και μέλη της ΝΔ. Ανάμεσα τους ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Ν.Θεσσαλονίκης της ΝΔ Μηνάς Σαμαντζίδης, ο πρώην πρόεδρος Βάκης Φραντζής, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Αριστοτέλης Θωμόπουλος, οι πρώην περιφερειάρχες Δημήτρης Πανοζάχος, Ανδρέας Λεούδης.

Ήταν εκεί και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που έχει αποχωρήσει από τη ΝΔ, έχει ιδρύσει δικό του κόμμα και κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής. Ο κ. Ψωμιάδης καλημέρισε τον Κώστα Καραμανλή και ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε με ένα χάδι στο πρόσωπο του υποψήφιου ευρωβουλευτή και προέδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ο κ. Καραμανλής δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, όπως, εξάλλου, συνηθίζει. Αντίθετα, συνομίλησε με κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό τμήμα και τον χειροκροτούσε, κατά την είσοδο και την έξοδό του.