Το ποδόσφαιρο τελειώνει στο 90'. Μερικές φορές και στο... 120'. Όπως σήμερα, που η Ρεάλ, στα χασομέρια του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ισοφάρισε και στην παράταση ισοπέδωσε την Ατλέτικο, την άλλη ομάδα της Μαδρίτης.

Στον Ισπανικό εμφύλιο, οι τροπαιούχοι ήταν καλύτεροι. Βρέθηκαν πίσω χάρη στον... Κασίγιας, που έκανε παιδαριώδες λάθος από το α μέρος, όμως είχαν τη δύναμη να ανατρέψουν την κατάσταση, να παλεύουν ως το τελικό σφύριγμα και, με άλλο αέρα, στην παράταση να επικρατήσουν ολοκληρωτικά.

Αδικείται η Ατλέτικο από το 4-1... Στα 90 του αγώνα έπαιξε καλά και μετρημένα. Υποχώρησε και δεν άντεξε, μπροστά στη δύναμη της βασίλισσας, όμως το σκορ δε θα έπρεπε να είναι τόσο ευρύ.

Ο Αντσελότι ήταν ο νικητής των πάγκων. Ο Σιμεόνε κέρδισε σε... χειρονομίες, μπούκες στο γήπεδο, φωνές και γκριμάτσες. Ο Ιταλός κέρδισε τον Αργεντίνο στο σκάκι των πάγκων και, ειδικά στις αλλαγές, είχε 3 στα 3.

Δίκαια νικήτρια η Ρεάλ, των 10 τροπαίων, απέδειξε πως, τελικά, στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετράει και η φανέλα. Σου... δίνει δύναμη.

Οι συνθέσεις:

Real Madrid

Atlético

1
Casillas(GK)(C)
2
Varane
4
Ramos
GoalYellow card
5
Fábio Coentrão
Player out
15
Carvajal
6
Khedira
Yellow cardPlayer out
11
Bale
Goal
19
Modrić
22
Di María
7
Ronaldo
Penalty
9
Benzema
Player out
12
Marcelo
GoalPlayer in
23
Isco
Player in
21
Morata
Player in
13
Courtois(GK)
2
Godín
Goal
3
Filipe Luís
Player out
20
Juanfran
Yellow card
23
Miranda
Yellow card
5
Tiago
6
Koke
Yellow card
8
Raúl García
Yellow cardPlayer out
14
Gabi(C)
Yellow card
9
Villa
Yellow card
19
Diego Costa
Player out
12
Alderweireld
Player in
7
Adrián López
Player in
24
Sosa