Στη Νέα Παραλία θα τερματίσουν τα αυτοκίνητα-αντίκες που λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση «Tour Amical», η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων του Βελγίου,  αύριο, Τρίτη 13 Μαΐου.



Δεκάδες εντυπωσιακά αυτοκίνητα-αντίκες θα συγκεντρωθούν αύριο το βράδυ στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης (περιοχή ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς»), σημείο τερματισμού της διοργάνωσης «Tour Amical», του μεγαλύτερου Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων του Βελγίου.
Στο φετινό Ράλι, το οποίο διοργανώθηκε στην Ελλάδα και στηρίζεται από το δήμο Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν 172 αυτοκίνητα-αριθμός ρεκόρ για την ιστορία του θεσμού.

Τα αυτοκίνητα-αντίκες έκανα διαδρομές που περνούσαν μεταξύ άλλων από τους Δελφούς, το Βόλο, την Πάργα, την Ολυμπία, τα Μετέωρα, το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων και το Παναθηναϊκό στάδιο της Αθήνας.
Τα αυτοκίνητα και τα πληρώματα που παίρνουν μέρος (συνολικά 344 συμμετέχοντες) αναχώρησαν χθες Κυριακή 11 Μαΐου 2014 με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να φτάσουν αύριο, Τρίτη 13 Μαΐου μεσημεριανές ώρες.
Κατά την τελετή τερματισμού των αυτοκινήτων που θα γίνει στις 19.30 θα απονεμηθούν τα βραβεία στους διακριθέντες, ενώ θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή γνωστών Βέλγων καλλιτεχνών.
Το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία από τις 16.00 της Τρίτης 13 Μαΐου έως τις 10.00 της Τετάρτης 14 Μαΐου να θαυμάσει τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα-αντίκες που θα είναι σταθμευμένα στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας παράλληλα με το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».