Ο Μίλαν Μίνιτς στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, δεν περιορίστηκε μόνο στα της αναμέτρησης τονίζοντας παράλληλα πως η χρονιά για τους «κίτρινους» είναι επιτυχημένη, ενώ αναφέρθηκε και για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία του Αρη.

«Θέλαμε να είμαστε πιο δυνατοί αντίπαλοι για τον Ολυμπιακό και να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι σήμερα. Παράλληλα να αποκτήσουμε εμπειρίες για τη συνέχεια. Όπου συνέχεια σημαίνει η επόμενη σεζόν γιατί ο κορμός θα μείνει εδώ και του χρόνου. Θα πρέπει να βρούμε κάποιους παίκτες αν αρθεί το απαγορευτικό της FIBA. Έπρεπε να έχουμε περισσότερη υπομονή στην επίθεση. Είχαμε μόνο εννιά λάθη αλλά χαμηλό ποσοστό στα σουτ κοντά στο καλάθι. Εκεί είναι πιο δυνατή η άμυνα του Ολυμπιακού. Κάναμε προσπάθεια και συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί δουλέψαμε καλά. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τον κ. Αγγέλου γιατί είχαμε καλή οργάνωση. Ήταν ένα πολύ καλό πρόγραμμα και εγώ το συνέχισα. Έχουμε τον κορμό για την επόμενη σεζόν» προσθεσε αρχικά ο τεχνικός των «κιτρίνων» συνέχισε λέγοντας.

«Με την αποχώρηση του Αθηναίου που ήταν μια σωστή και ταυτόχρονα δύσκολη απόφαση της διοίκησης, η ομάδα άλλαξε στόχο. Μέχρι τότε ο στόχος ήταν να μην μπούμε σε περιπέτειες. Πιστεύαμε στην κατάκτηση της έκτης θέσης όμως δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Η έβδομη θέση πάντως ήταν ψηλότερη απ’ αυτό που πιστεύατε ότι θα παίρναμε μετά την αποχώρηση του Αθηναίου. Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες μπορούμε να δούμε με τη βοήθεια της τεχνολογίας τι γράψατε για τον στόχο του Άρη. Και τώρα βλέπουμε τι έκανε ο Άρης. Η χρονιά είναι πετυχημένη. Κάναμε παραπάνω απ’ ό,τι μπορούσαμε σε σχέση πάντα και με ότι γράφατε μετά την αποχώρηση του Αθηναίου».


Τέλος, κατέληξε τονίζοντας αναφορικά με το μέλλον του: «Θα μιλήσουμε για τη διοίκηση να δούμε τι δυνατότητες υπάρχουν και να δούμε το πρόγραμμα από δω και πέρα με τις προπονήσεις φυσικής κατάστασης και μπάσκετ που θα γίνουν».