aerodromio_012-thumb-large.jpg
Στην αύξηση των δρομολογίων της κατά την ερχόμενη χειμερινή περίοδο από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης προχωρά η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair.

Συγκεκριμένα, η Ryanair ανακοίνωσε ότι από τον Οκτώβριο θα πραγματοποιούνται 90 συνολικά πτήσεις την εβδομάδα σε 10 προορισμούς, από 40 που πραγματοποιούνται σήμερα. Ανάμεσα στους 10 προορισμούς είναι και το αεροδρόμιο Μποβέ του Παρισιού, το οποίο πρόκειται να συνδεθεί τρεις φορές την εβδομάδα με το «Μακεδονία».

Αναφορικά με την καλοκαιρινή περίοδο, η εταιρεία θα πετά από Θεσσαλονίκη προς 16 προορισμούς εκτελώντας 110 περίπου δρομολόγια την εβδομάδα.

Παράλληλα, η Ryanair ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τα καθημερινά δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Αθήνα σε έξι, από πέντε που είναι ήδη, δηλώνοντας την ικανοποίησή της για την μέχρι τώρα πορεία των επιδόσεών της.

Ακόμη, η αεροπορική εταιρεία εκτιμά ότι από και προς την Θεσσαλονίκη θα πετάξουν 1,5 εκατ. επιβάτες, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της η ιστοσελίδα της Ryanair αναμένεται να προβάλλεται και στην ελληνική γλώσσα.

Τέλος, η εταιρεία εκτιμά ότι, όταν ολοκληρωθεί η παραλαβή των νέων αεροπλάνων της το 2019, θα υπάρξει αύξηση των επιβατών σε 110 εκατ. από 81 εκατ. που υπολογίζονται την προηγούμενη χρονιά.