stox_paok_asteras_1_1_20140430

ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης (όπως και νωρίτερα Ατρόμητος και Παναθηναϊκός) κόλλησαν στο “Χ”, στους δυο αγώνες για την πρώτη αγωνιστική των Πλέι Οφ της Σούπερ Λιγκ.

 

Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος από τον Αστέρα, αλλά υπερβολικά άτυχος. Δεν ήταν μόνον το γκολ που δέχτηκε σε ανύποπτη φάση (ο Σκόνδρας … σκοντάφτει και πέφτει, για να πάρει τη μπάλα ο σκόρερ Μπαράλες και να τη στείλει στην κλειστή γωνία του Γλύκου), ήταν και η τριπλή ευκαιρία στο τέλος, όπου ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων διώχνει δυο κεραυνούς των παικτών του Δικεφάλου, την πρώτη φορά, μάλιστα, με το πόδι, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Βάλτε και το ότι ο Δικέφαλος ήταν μουδιασμένος ακόμη από τον τελικό του κυπέλλου και θα καταλάβετε τι έγινε…

Πάντως, κάποιοι από τους παίκτες του ΠΑΟΚ δεν προσπάθησαν και ιδιαίτερα… Αντίθετα, υπήρχαν αυτοί που, πραγματικά, τα έδωσαν όλα. Πρώτος και καλύτερος ο Στοχ, φυσικά ο Λίνο, Κουλούρης και Αθανασιάδης, Νάτχο (αν και μπήκε αργά στο νόημα, αλλά από την ώρα που μπήκε έδωσε νέα πνοή στον ΠΑΟΚ).

Από την πλευρά του, ο Αστέρας ευτύχησε να βάλει γκολ στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του ΠΑΟΚ και από εκεί κι έπειτα, οι επιθετικοί του, στις ελάχιστες προσπάθειές τους, πετύχαιναν τα… πετεινά του ουρανού… Ο απολογισμός 12-1 των κόρνερ, υπέρ των γηπεδούχων, δείχνει τους αμυντικούς προσανατολισμούς της Τρίπολης…

H ταυτότητα του αγώνα

ΓΚΟΛ: 12′ Μπαράλες

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Βίτορ / Μπαράλες, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ντε Μπλάσις

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορίνθου)

ΒΟΗΘΟΙ:  Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) – Απτόσογλου (Αθηνών). 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο (79′ Τζαβέλλας), Ινσαουράλδε, Βίτορ, Σκόνδρας, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς (46′ Βούκιτς), Λούκας (56′ Κουλούρης), Στοχ, Αθανασιάδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ερνάντες, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Εντό (82′ Μουνάφο), Κουρμπέλης, Ουσέρο, Καράσκο (65′ Ναβάρο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (72′ Χουάνμα)