Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε χθες Κυριακή στο κλειστό θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Χρ. Τσακίρης», στην ανοικτή συνέλευση της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Παύλου Μελά, κατά την οποία εγκρίθηκαν το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο της παράταξης.
Κατά την παρουσίαση του προγράμματος, τα μέλη της Κίνησης τόνισαν με έμφαση πως πρέπει να δοθεί ένα τέλος στους δήθεν ανεξάρτητους, όπως τους χαρακτήρισαν, υποψήφιους διεκδικητές του δήμου, γιατί -σύμφωνα με τη Ριζοσπαστική Κίνηση- όχι μόνο δεν είναι ανεξάρτητοι, αλλά, αντίθετα, είναι τόσο πολύ εξαρτημένοι από τις κυβερνήσεις οι οποίες οδήγησαν την κοινωνία στην καταστροφή που προετοιμάζουν για την επόμενη μέρα των δημοτικών εκλογών την ολοκλήρωση του καταστροφικού τους ρόλου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά Τάσος Σταμπουλής και οι δημοτικές κινήσεις Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών και Ελεύθερη Πόλη, που τον στηρίζουν, εξεφρασαν την αποφασιστικότητά τους να αλλάξουν τη ζωή των κατοίκων του Παύλου Μελά και ενέκριναν με μεγάλη πλειοψηφία το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο με το οποίο κατέρχονται στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Το πρόγραμμα της παράταξης του Τάσου Σταμπουλή κινείται σε πέντε άξονες: δημοκρατία και δικαιοσύνη, εντιμότητα και σχέδιο, κοινωνικός έλεγχος και διαφάνεια στην άσκηση της εξουσίας, έξοδος από την κρίση, πραγματική αυτοδιοίκηση.
Μέχρ στιγμής το ψηφοδέλτιο αριθμεί εβδομήντα άτομα, μεταξύ των οποίων υπάρχουν έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και νέοι που κατέρχονται για πρώτη φορά στο στίβο της αυτοδιοίκησης, επαγγελματίες, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα, συνταξιούχοι και άνεργοι.