gallikos_ekvoles_01.JPG

Εθελοντές θα καθαρίσουν, αύριο, Κυριακή, για δεύτερη φορά, το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα, στο παράκτιο τμήμα των εκβολών Γαλλικού ποταμού.

Το ραντεβού είναι στις 10 το πρωί στο παράκτιο ανάχωμα του Καλοχωρίου. Θα πάρουν μέρος μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλοχωρίου, η ομάδα εθελοντών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς και τα παιδιά των σχολείων του Καλοχωρίου.

Στις 10 το πρωί θα ξεκινήσει μπροστά από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης λεωφορείο του ΟΑΣΘ που θα μεταφέρει δωρεάν τους συμμετέχοντες στο σημείο του καθαρισμού.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 4ης Εκστρατείας Εθελοντικών Καθαρισμών, που διοργανώνεται από το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα, σε συνεργασία με τους δήμους Δέλτα και Πύδνας - Κολινδρού και με την ευγενική υποστήριξη του ΟΑΣΘ.

Χάρτες πρόσβασης και οδηγίες στο www.axiosdelta.gr, τηλ 2310 794811.

Σημειώνεται ότι η στήριξη της λειτουργία του φορέα διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα με σκοπό τη διαχείριση της περιοχής ευθύνης του είναι έργο ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας-Θράκης του ΕΣΠΑ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).