paok_benfika_0_1_20120220_01.jpg

Ένα ποδοσφαρικό "θαύμα" θα αναζητήσει απόψε στις 22:05 ο ΠΑΟΚ στο θρυλικό Ντα Λουζ της Λισαβόνας, το γήπεδο στο οποίο η Εθνική μας ομάδα είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις 4 Ιουλίου του 2004.

Ο Δικέφαλος θα επιδιώξει να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1 του πρώτου αγώνα της Τούμπας απέναντι στη Μπενφίκα στην αποψινή ρεβάνς, ώστε να προκριθεί στη φάση των "16" του Γιουρόπα Λιγκ και να γράψει άλλη μια "χρυσή" σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία του, πετυχαίνοντας την υπέρβαση.

Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 1.500 φίλοι τους που ταξίδεψαν με κάθε μέσο από την Ελλάδα και όχι μόνο στην Πορτογαλία, με σκοπό να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα και να ζήσουν άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά, "κλέβοντας" τις εντυπώσεις με τη δυναμική παρουσία τους στην κερκίδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπενφίκα (Ζεσούς): Αρτούρ, Λουιζάο, Μάξι Περέιρα, Γκαράι, Σίλβιο, Ρούμπεν Αμορίμ, Ντζούρισιτς, Γκαιτάν, Αντρέ Γκόμεζ, Καρντόζο, Σάλβιο

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Μαντούρο, Κάτσε, Λάζαρ, Ολίσε, Λούκας, Αθανασιάδης