KORONEIA.jpg

Τους λόγους που τον οδήγησαν να παραιτηθεί από τη δημοσιογραφία και να δημιουργήσει το κόμμα «Ποτάμι», εξηγεί ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντώντας σε όσους προσπαθούν, όπως λέει ο ίδιος, τις τελευταίες ώρες να τον φοβίσουν.

Έτσι, μέσα σε τρεις (αριθμός 3) ημέρες, μια κίνηση κατάφερε να ιδρυθεί (την Τετάρτη), να βγει πρώτη σε δημοσκόπηση (την Πέμπτη) και να… απειληθεί (την Παρασκευή).

Στο άρθρο του με τίτλο «Γράμμα ενός προδότη (της δημοσιογραφίας) στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» ο δημοσιογράφος περιγράφει δύο περιστατικά που τον έκαναν να αρχίσει να σκέφτεται να παρατήσει τη δημοσιογραφία.

«Πολλοί αυτές τις ώρες πάνε να με φοβίσουν. «Πού πήγες και έμπλεξες». «Και πες ότι βγαίνεις, τι νομίζεις ότι θα καταφέρεις;». Δεν το έχω σκεφθεί ποτέ έτσι. Πάντα οι δρόμοι ήταν για μένα μια ευκαιρία. Έτσι έφτασα και στη δημοσιογραφία» σημειώνει ο κ. Θεοδωράκης, για τον οποίο η αρνητική διαφήμιση δίνει και παίρνει, μετά τη θετική διαφήμιση της “Ελιάς”, από τα ίδια κέντρα χειραγώγησης της κοινής γνώμης και τα (αδαή) παπαγαλάκια του copy paste.

Δ.Ι.Ασ.