iraklis_niki_volou_1_2_20140210_01.jpg

Τη νωθρότητα με την οποία παρουσιάστηκε στην έναρξη και των δύο ημιχρόνων πλήρωσε απέναντι στη Νίκη Βόλου ο Ηρακλής. Ηττήθηκε με 1-2 στο Καυτανζόγλειο, χάνοντας

τη δεύτερη θέση στον Βόρειο Όμιλο αλλά κυρίως την ευκαιρία να πλησιάσει στη βαθμολογία την Κέρκυρα, που έχασε στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση (1-0).

Πολύ γρήγορα αιφνιδίασε τον νωθρό Γηραιό η Νίκη, αφού μόλις στο 14 της αναμέτρησης οι Βολιώτες πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ του Ισαάκ. Χάρις στην αποβολή του Σοϊλέδη δέκα λεπτά αργότερα, το συγκρότημα του Γκιγιέρμο Όγιος βρήκε τους χώρους και ισοφάρισε πριν το τέλος του πρώτου μέρους με τον Ιντζόγλου (42').

Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Γηραιός βραχυκύκλωσε και πάλι στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη... ξεμύτισε και με δράστη τον Ανιέτε στο 50' πήρε και πάλι το προβάδισμα.

Στη συνέχεια ο Ηρακλής δεν απείλησε σε κανένα σχεδόν σημείο του αγώνα και μοιραία υπέστη την ήττα, μια βαθμολογική απώλεια τεράστιας σημασίας, καθώς απώλεσε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη από τους φιλοξενούμενους, ενώ, παράλληλα, έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά του από την πρωτοπόρο Κέρκυρα στους 5 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής (Γκιγιέρμο Ογιος): Χουάντερσον, Τάι, Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζάχορα, Μπάμπα, Λίμα (56' Παπαστεριανός), Σιατραβάνης (66' Χιονίδης), Τσιλιανίδης (72' Ματσούκας) 

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Τζιώρας (82’ Γέσιτς), Μπακάλης, Σοϊλέδης, Μανουσάκης (88' Ρεπετσάς), Ζουλιώτης, Ακασού, Γιώτας, Γκότοβος, Ισαάκ (36' Πινέιρο), Ανιέτε