aris_panionios_1_0_20140210_01.jpg

Την πρώτη εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και «παρθενική» με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο πανηγύρισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης, που επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου με

γκολ του Αγκάνθο και «αναζωπύρωσε» την ελπίδα της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, παρά την τραχύτητά του σε ορισμένες περιπτώσεις, αφού στη δεδομένη επιθετικότητα των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενοι δεν αντέταξαν άμυνα αλλά προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Διούδη.

Κι όμως, παρά την ταχύτητα και τον ρυθμό, στο β μέρος έχουμε να θυμόμαστε μόνον το γκολ του Αγκάνθο και ένα σουτ του Μανιά…

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, μιλώντας μετά το τέλος του ματς με τον Πανιώνιο στο οποίο οι «κίτρινοι» πέτυχαν την πρώτη τους νίκη επισήμανε: «Αν δεν ήταν, συγνώμη θα το πω έτσι, το… κωλοπαίχνιδο στη Λιβαδειά σήμερα θα ήμασταν για 5η αγωνιστική αήττητοι. Έχουμε ζωή να το ξέρετε».

Αντίθετα, ο Παναγόπουλος μίλησε για την κατάσταση που επικρατούσε στο γήπεδο. Έκανε λόγο για παίκτη που χτύπησε παίκτη και δεν αποβλήθηκε (εννοούσε τον Τάττο, που έριξε… κεφαλιά σε αντίπαλό του) και σε προπονητή που έκανε το ίδιο, ατιμώρητος.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης) Βοηθοί: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Βανγκελί, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης, Τσουμάνης, Τσιάρας, Καμινιώτης (79' Οικονομόπουλος), Τάτος, Μπακασέτας, Μανιάς (92' Αγγελούδης), Αγάνθο (74' Κύργιας)

Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρντι, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Λάσνικ (69' Καμπάνταης), Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου (76' Ντούνης)

Γκολ: 58' Αγάνθο

Κίτρινες κάρτες: 54' Τσιάρας, 67' Γουναρίδης, 84' Οικονομόπουλος

Κόκκινες κάρτες: -