Στην αντεπίθεση περνούν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μετά τη δήλωση Καμμένου, στην εκπομπή του star με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έριξε λάδι στη φωτιά που άνοιξε με τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα.


«Εγώ δε διαφωνώ ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική ομάδα», είπε ο Πάνος Καμμένος, στην τηλεοπτική του συνέντευξη, κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του Απόστολου Τζιτζικώστα. «Δεν είναι μόνο ο κ. Τσοχατζόπουλος. Είναι όλα εκείνα τα στελέχη, όπως ο κ. Τσουκάτος, ο κ. Μαντέλης, ο κ. Παπαντωνίου, όπως όλοι αυτοί που εμπλέκονται σε όλες αυτές τις απάτες. Γιατί τους καλύπτανε;», πρόσθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Χρόνης Μακρίδης: Δεν ασοχλούμαστε με γραφικούς

«Με αυτόν τον γραφικό τύπο είναι περιττό να ασχολούμαστε. Εδώ, ο άνθρωπος έλεγε ότι ο Ανδρέας ήταν αρχηγός της 17 Νοέμβρη», σχολίασε για τις δηλώσεις Καμμένου ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α Θεσσαλονίκης, Χρόνης Μακρίδης.

Ο κ. Μακρίδης, που μίλησε στη Ραδιοεφημερίδα του Fm100 και στο δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη, είπε για τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και την κλήση της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση ότι «θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι είναι πολιτικοί άνδρες». Πρόσθεσε πως «δεν μπορεί να εκπροσωπούν θεσμούς και να κλείνουν το μάτι. Δεν μπορεί ο περιφεριεάρχης να κρύβεται πίσω από το πρωτόκολλο. Φαίνεται ότι τα ψηφαλάκια μετρούν πολύ», υποστήριξε.

Όσον αφορά την ενέργεια του Πέτρου Τατούλη, περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, να καλέσει κι αυτός εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις, σχολίασε: «Αυτό δείχνει ή ανοησία και αμνησία μαζί, ή επικοινωνιακή τακτική, επειδή σε λίγους μήνες θα έχουμε εκλογές»…

Διαβάστε ακόμη: