Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην δ’ ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 20χρονος, που κατηγορείται ότι σκότωσε την 25χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο κορμί της σε ρυάκι κοντά στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Απολογούμενος, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε την σε βάρος του αποδιδόμενη κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για ατύχημα μετά από καβγά που είχε με την κοπέλα. Εξέφρασε δε φόβους για τυχόν αντίποινα από τους οικείους της άτυχης κοπέλας σε βάρος της οικογενείας του.

Όπως έγινε γνωστό, ο 20χρονος, σπουδαστής στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού, υποστήριξε ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν σε διάσταση με την νεαρή αεροσυνοδό, ύστερα από επιθυμία της. Το μοιραίο βράδυ της 10ης Αυγούστου συναντήθηκε με την 25χρονη, στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, σε μία προσπάθεια επαναπροσέγγισής τους. Σύμφωνα με όσα φέρεται να απολογήθηκε, συνευρέθηκε με την κοπέλα, αλλά στη συνέχεια καβγάδισε μαζί της, καθώς εκείνη επέμεινε να χωρίσουν.

Ο 20χρονος υποστήριξε ότι έσπρωξε την άτυχη γυναίκα και εκείνη έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να τραυματιστεί θανάσιμα. Τον ισχυρισμό αυτό, όμως, έρχεται να καταρρίψει η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει λόγο για στραγγαλισμό, συνέπεια του οποίου επήλθε ο θάνατος της 25χρονης αεροσυνοδού.

Τελικά εισαγγελέας και ανακρίτρια τον έκριναν ομοφώνως προφυλακιστέο, με αποτέλεσμα να πάρει το δρόμο προς τις φυλακές.

Για την ίδια υπόθεση κινείται ποινική διαδικασία σε βάρος των γονιών του 20χρονου για ψευδορκία. Σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι ο γιος τους εξαφανίστηκε, την ώρα που ο ίδιος κρυβόταν στο εξωτερικό, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του, καθώς από την πρώτη στιγμή οι υποψίες της Ασφάλειας στράφηκαν προς το μέρος του νεαρού σπουδαστή, εκτιμώντας ότι επρόκειτο για έγκλημα ερωτικού πάθους.

Η εξαφάνιση της 25χρονης είχε δηλωθεί τη 10η Αυγούστου και το πτώμα της βρέθηκε έξι μέρες αργότερα σε ρυάκι κοντά στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης, στο ύψος της εξόδου προς τους Ευζώνους. Το συγκεκριμένο σημείο είχε υποδείξει ο ίδιος ο νεαρός που αποφάσισε να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές.


από το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων