ΚΑΙΡΟΣ Καλός για ΄μας, βοριάδες για τους επισκέπτες των νησιών του Αιγαίου…

chalkidiki_thalassa_1[2]

Καλός θα είναι και σήμερα ο καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα, ωστόσο στο Αιγαίο θα συνεχίσουν να πνέουν βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Στην Θεσσαλονίκη θα κυμανθεί από 20 ως 33 βαθμούς και στην Αττική από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές προγνώσεις

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί. Θερμοκρασία: από 20 ως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχόλια