paciencia_01.jpg

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται, εδώ και λίγη ώρα, ο Πορτογάλος προπονητής Ντομίνγκος Πασιέντσια. Οι πληροφορίες τον θέλουν, σήμερα, να υπογράφει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. …»

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, χθες βράδυ, συνομίλησε, τηλεφωνικά, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που του είπαν να έρθει στη Θεσσαλονίκη «για να τελειώνει το σίριαλ με τον προπονητή».

Η απόφαση ελήφθη όταν, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σε συζήτηση που είχε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, με «δικό του άνθρωπο» για θέματα μεταγραφών, ο τελευταίος του είπε πως δεν προχωρά τίποτα, αφού πρώτα θα πρέπει να λυθεί το θέμα του προπονητή. Ο Σαββίδης, που είναι γνωστός για τις αστραπιαίες επιχειρηματικές κινήσεις του, έκανε το ίδιο και σ’ αυτήν την περίπτωση: Έδωσε εντολή να διαμηνύσουν στον Πορτογάλο να έρθει στη Θεσσαλονίκη «για να τελειώνει το θέμα».

Δεν αποκλείεται, μέχρι το βράδυ, να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Πάντως, ο Ιβάν Σαββίδης επισκέπτεται στην Αθήνα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναπροσάρμοσε το πρόγραμμά του συμπεριλαμβανομένων και των ειλημμένων υποχρεώσεων προς τον πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλο, προκειμένου να μεταβεί στην πρωτεύουσα και να επισκεφτεί κυβερνητικά στελέχη, αναφορικά με το θέμα των παλαιών χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο.