gkioulekas_sinentefxi_20101214_mikro_01.jpg

«Όλοι έχουμε χρέος να παρέμβουμε ώστε να βρεθεί μία λύση στο θέμα της αποπληρωμής των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι αρμόδιοι να δουν το θέμα με …»

πολύ μεγάλη προσοχή, προκειμένου να βρεθεί μία αποδεκτή λύση και από τις δύο μεριές και να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ την πορεία του και, μάλιστα, με τις πολύ σημαντικές προοπτικές που διαγράφονται», δήλωσε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας μιλώντας στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Arena Sports 89,4 FM.

«Οι πιέσεις ασκούνται και θα συνεχίσουν να ασκούνται γιατί είναι αναγκαίο να οδηγηθούμε σε μια λύση, όχι μόνο στο θέμα του ΠΑΟΚ, αλλά σε όλα τα προβλήματα των ομάδων της πόλης ώστε να συνεχιστεί η λαμπρή αθλητική ιστορία της Θεσσαλονίκης απρόσκοπτα.

Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης είναι τόσο συνυφασμένες με την ιστορία της πόλης που δεν θα μπορούσε κανείς θεσσαλονικιός να μην έχει μία ιδιαίτερη ευαισθησία για τα αθλητικά ζητήματα της πόλης», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Κ.Γκιουλέκας.