oasth_ekdotiria_02.jpg
Τον επόμενο μήνα θα κρίνουν επιτροπές του υπουργείου και του Οργανισμού τη δωρεάν μετακίνηση ανέργων με τα αστικά λεωφορεία >>>

 

Μέσα στον επόμενο μήνα, επιτροπές που συγκροτούνται από τα υπουργεία Μεταφορών και Οικονομικών και η αντίστοιχη επιτροπή του ΟΑΣΘ, θα εξετάσουν τα θέματα της επιδότησης εισιτηρίων για τις μετακινήσεις των Θεσσαλονικέων και της δωρεάν μετακίνησης όσων είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους ανέργων του ΟΑΕΔ.

Τη διαβεβαίωση αυτή παρείχε, μιλώντας στη Ραδιοεφημερίδα του Fm100 και στο δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη, ο πρόεδρος της διοίκησης του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης.

Ο κ. Στεφανίδης είπε πως περιμένει από τις αρμόδιες επιτροπές να δείξουν την ανάλογη ευαισθησία και υπογράμμισε πως, ο ίδιος, με εντολή διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ, ακυρώνει όσα πρόστιμα επιβάλλονται σε βεβαιωμένους ανέργους, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα αστικά λεωφορεία χωρίς να καταβάλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Ο πρόεδρος της διοίκησης του ΟΑΣΘ δεν απέκλεισε την μείωση του κομίστρου, αν και έθεσε ως προϋπόθεση να μηδενιστεί η λαθρεπιβίβαση. «Αν πλήρωναν όλοι το εισιτήριό τους, θα συζητούσαμε μείωση της τιμής», είπε. Πρόσθεσε πως ο αριθμός των επιβατών του ΟΑΣΘ έχει αυξηθεί κατά 7% το τελευταίο χρονικό διάστημα.