papastergiou_01_thumb

Πώς σχολιάζει ο νεοεκλεγείς στην Κ. Ε. του ΠΑΣΟΚ τα όσα ακούστηκαν από τον Π. Σκουρλέτη – Τι λέει για τα χειροκροτήματα στον Γ. Α. Παπανδρέου. >>>

 

«Το ΠΑΣΟΚ απέκτησε πολιτική στρατηγική για την επόμενη τετραετία, που έγινε ομόφωνα δεκτή». Με τον τρόπο αυτό σχολίασε το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο νεοεκλεγείς στην Κεντρική Επιτροπή, πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Α Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου.

Σε δηλώσεις του στη Ραδιοεφημερίδα του Fm100 και στον δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη, υπογράμμισε πως η εκλογή προσώπων στην Κεντρική Επιτροπή «έδειξε την ανανέωση, αφού πάνω από το 70% των εκλεγμένων είναι νέα πολιτικά στελέχη».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαστεργίου, το ΠΑΣΟΚ επέδειξε σταθερή πορεία, όταν μόνο του «πήρε την απόφαση να σωθεί η χώρα, πολιτική που τώρα σε αυτήν προσχωρούν πολλοί» κι επισήμανε ότι «πλην του ΚΚΕ, ουδείς έχει να καταθέσει πολιτική πρόταση». Ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο είπε πως «στις θέσεις τους επικρατεί ένα αλαλούμ, άλλα λένε το πρωί κι άλλα το βράδυ». Και για το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Πάνου Σκουρλέτη, ότι στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ δεν απαντήθηκε το κεντρικό ερώτημα «τι είναι η κεντροαριστερά σήμερα», ο κ. Παπαστεργίου τόνισε ότι «ο κ. Σκουρλέτης, ή δεν παρακολούθησε το συνέδριο, ή δεν ξέρει να διαβάζει». Κι αναρωτήθηκε «πότε θα κάνει το δικό του συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ»;

Όσον αφορά τις επευφημίες στον πρώην πρωθυπουργό Γ. Α. Παπανδρέου, είπε πως «ο κ. Παπανδρέου βρέθηκε στο συνέδριο όπως είχε το δικαίωμα και υπήρξαν κάποιοι που τον χειροκρότησαν και κάποιοι που έκαναν κριτική στην πολιτική του. Στις δημοκρατίες επιτρέπονται και οι επιδοκιμασίες και οι αποδοκιμασίες».