9η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ / 1η ΗΜΕΡΑ(ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

«Δεν έχουν βάση οι καταγγελίες της Αριστερής Πρωτοβουλίας», υποστήριξε ο επικεφαλής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α Θεσσαλονίκης, Χρόνης Μακρίδης, που μίλησε στη Ραδιοεφημερίδα του Fm100 και στο δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη. >>>

Πρόσθεσε πως ο κάθε καλόβουλος παρατηρητής θα διαπιστώσει δύο πράγματα: Πως οι εκλογές για το συνέδριο είναι μια διαφανέστατη διαδικασία και πως η συμμετοχή είναι ιδιαίτερα μεγάλη».

Ο κ. Μακρίδης δήλωσε ευχαριστημένος από τη συμμετοχή και υποστήριξε πως ο στόχος της συμμετοχής 3.000 μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, θα ξεπερατεί. «Είναι ανέλπιστα μεγάλη η συμμετοχή μελών και φίλων», είπε.

Στην παρατήρηση ότι ο κόσμος δείχνει να μην έχει εμπιστοσύνη στα κόμματα, απάντησε πως «ο λαός έχει δίκιο. Όμως, τώρα που οι κραυγές κατακάθονται, φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ διατήρησε μια συνεπή στάση μπροστά στα προβλήματα της χώρας». Χαρακτήρισε, δε, «εθνική επιταγή» την πορεία του ΠΑΣΟΚ προς το συνέδριο και διαβεβαίωσε πως «από τις 3 Μαρτίου στην πολιτική σκηνή της χώρας θα υπάρχει ένα νέο ΠΑΣΟΚ, με ήθος και τήρηση των αρχών του μέχρι κεραίας».

Διάβασε για την καταγγελία της Αριστερής Πρωτοβουλίας με κλικ εδώ.