pasok_neo_sima_01.jpg

Με καταγγελίες για τις διαδικασίες, άνοιξε, από το πρωί, η ψηφοφορία για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. >>>

«Αντί για γιορτή της δημοκρατικής διαδικασίας η σημερινή ψηφοφορία στο ΠΑΣΟΚ εξελίχθηκε σε γιορτή της παραποίησης και του πολιτικού master chef, όπου μαγειρεύονται τα πάντα» αναφέρει σε ανακοίνωση-καταγγελία η Αριστερή Πρωτοβουλία του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου.

Στην ίδια ανακοίνωση χαρακτηρίζεται «πρωτοφανής η έκταση και το μέγεθος των παρεμβάσεων και των αλλοιώσεων» και γίνεται λόγος για «φυτευτούς» υποψηφίους, που εμφανίζονται αλλού να κατοικούν κι αλλού να είναι υποψήφιοι κι άλλους που στον έναν νομό εμφανίζονται ως υποψήφιοι για τη Νεολαία και αλλού για το Συνέδριο.

Καταγγέλλεται ακόμη ότι γίνονται εκλογές χωρίς πιστοποιημένα ψηφοδέλτια «γιατί δεν βγαίνει το μαγείρεμα»!

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει

Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει, υπογραμμίζει σε δήλωσή του ενόψει της ψηφοφορίας για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Όπως τονίζει, το ΠΑΣΟΚ μέσα από το Συντακτικό του Συνέδριο αλλάζει, κρατά τα καλά της μακράς ιστορικής του διαδρομής και αποβάλλει παθογένειες που το ταλαιπωρούν. Διαβεβαιώνει, ακόμη, ότι «το ΠΑΣΟΚ θα αποδείξει ότι διατηρεί πάντα το πλεονέκτημα των εκπλήξεων και των ανατροπών με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το ασφαλές μέλλον της νέας γενιάς».