emprismos_aftokinito_01.jpg

Την περίπτωση μεσήλικας άνδρας να αυτοκτόνησε πυρπολώντας το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, ερευνά η αστυνομία. >>>

Το πτώμα του άγνωστου άνδρα εντοπίστηκε χθες, στις 5 το απόγευμα, μέσα σε καμένο αυτοκίνητο, στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου. Η αστυνομία ερεύνησε την περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας, αλλά την απέκλεισε, καθώς το πτώμα, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Ζαγγελίδου που έκανε την αυτοψία, δεν έφερε κακώσεις ή τραύματα που να προκάλεσαν το θάνατο.

Τα ερωτηματικά δημιουργήθηκαν όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία έκανε γνωστό ότι είχε φθάσει στον τόπο του συμβάντος την ώρα που το αυτοκίνητο ακόμη καιγόταν. Καθώς δεν ήταν δυνατή η διαπίστωση της ταυτότητάς του, η αστυνομία δεν έκλεισε το φάκελο της υπόθεσης και, κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αντιμετώπιζε και οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται κι εξετάζεται και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Από την Αστυνομία δεν ανακοινώνονται λεπτομέρειες, ενώ το θύμα θεωρείται, προς το παρόν, αγνώστου ταυτότητας.

Φως στο μυστήριο αναμένεται να ρίξει τόσο η νεκροψία – νεκροτομή όσο και το πόρισμα του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.