Απόψε, στις 9 το βράδυ, ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) -μετά από τη μεγάλη και πολύ επιτυχημένη περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα- επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και προσκαλεί το κοινό σε μια μοναδική συναυλία στο Block33 για να χορέψει και να τραγουδήσει παρέα με τη πολυμελή μπάντα του. >>>


Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), ένας από τους δημοφιλέστερους τραγουδοποιούς των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό ρεύμα και ένα ιδιαίτερο μουσικό ύφος που τον κατατάσσει σε έναν από τους πιο επιτυχημένους και πιο αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του. Σχεδόν πάντα, τα τελευταία δύο χρόνια οι συναυλίες του είναι sold out (Θέατρο Βράχων 2010,Τεχνόπολις 2011,Fuzz 2012).
 
Έχει κυκλοφορήσει 4 δίσκους "Ραδιοπειρατής" (2003, FM Records), "Ilegal" (Cantini, 2007), "Welcome to Greece" (EMI, 2007) και τον πιο πρόσφατο "Λόλα" (EMI, 2012). Ο τελευταίος δίσκος συνοδεύεται και από βιβλίο-διήγημα που έγραψε ο Μαραβέγιας και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Μεταίχμιο” σε συνεργασία με την ΕΜΙ.

Ο γνωστός σε όλους μας τραγουδοποιός από τις επιτυχίες του «Welcome To Greece», «Που Να Βρω Μια Να Σου Μοιάζει», «Δε Ζητάω Πολλά», «Άσε με να μπω», «Λόλα», «Το καλοκαίρι έφυγε» κ.α, , θα βρίσκεται την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Block33, για μία και μοναδική συναυλία.

Η μπάντα του Maraveyas Ilegal αποτελείται από τους: Κρίτων Μπελλώνιας (τύμπανα), Τζιμ Σταρίδας (τρομπόνι), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο), Νίκος “Ottomo” Αγγλούπας (γκρανκάσα, ηλεκτρική κιθάρα).

Τιμές εισιτηρίων:

10 € προπώληση (τα 400 εισιτήρια) 12 € ταμείο