Της ΣΤΕΛΛΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗ
 
Τον γνωρίσαμε με το όνομα Αόρατος. Όπως κάθε παιδί έτσι κι εκείνος είχε τα δικά του όνειρα. Από τα 4 του χρόνια είχε δείξει την αγάπη του για τη μουσική! Στα 9 του έκανε ήδη πιάνο και θεωρίας, ενώ τα επόμενα χρόνια μαθήματα κιθάρας. >>> Όσο μεγάλωνε καταλάβαινε πως η μουσική είναι η ζωή του κι έτσι συνέχισε τις μουσικές του σπουδές κάνοντας ενορχήστρωση, διεύθυνση χορωδίας, μονωδίας, ανώτερων θεωρητικών και ηχοληψίας.
Τίποτα δεν γινόταν να σταματήσει εκεί όταν η αγάπη του για τη μουσική μεγάλωνε! Ασχολήθηκε επαγγελματικά συμμετέχοντας σε συναυλίες, θέατρα και μουσικές σκηνές στην Αττική, ενώ ενορχήστρωσε τραγούδια και για άλλους ανερχόμενους καλλιτέχνες. Έλαβε μέρος στον διαγωνισμό BE YOUR MUSIC, που διοργάνωσε η CLICK RECORDS σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και διακρίθηκε με την δεύτερη θέση. 'Το Παραμύθι' ήταν το τραγούδι που του χάρισε μία υποτροφία κι έτσι το ταξίδι συνεχίστηκε... Όσο περνούσαν τα χρόνια η αγάπη του για τη μουσική τον γέμιζε και με άλλα όνειρα. Την αγαπούσε τόσο πολύ που ονειρευόταν να κάνει καλύτερο τον κόσμο μέσα από αυτήν! Το όνειρο του άρχισε να γίνεται πραγματικότητα όταν κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
Σε σύνθεση του ίδιου πρόκειται για μία πιο ώριμη προσέγγιση του Ελληνικού Hip - Hop τόσο σε μουσικό όσο και σε στιχουργικό επίπεδο. Ο Αόρατος μέσα από τα τραγούδια του θέλει μόνο να αγγίξει τις καρδιές των ανθρώπων αδιαφορώντας για το χρήμα ή τη δόξα που μπορεί να επιφυλάσσει αυτό το επάγγελμα. Το cd περιέχει 10 τραγούδια από τα οποία φαίνεται καθαρά η αγανάκτησή του για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας στον πολιτικοκοινωνικό χώρο. Ο καλλιτέχνης προβληματίζεται, ονειρεύεται και διηγείται προσωπικές του ιστορίες προσπαθώντας έτσι να μας περάσει κάποια μηνύματα. Σημαντική επίσης ήταν η βοήθεια της ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ, του APOLLO και του MELOBY που συνέβαλαν φωνητικά σε κάποια τραγούδια για το αποτέλεσμα αυτής της πρώτης δουλειάς. Ο Αόρατος επιστρέφει πιο δυναμικά με την κυκλοφορία του νέου του cd single ANTIΣΤΑΘΕΙΤΕ. Σε μουσική του ίδιου και στιχογραφία του ποιητή Λευτέρη Φίλιππα Καμπούνη πρόκειται για ένα cd που πολλούς θα συνέφερε να μην ακουστεί! Ένα cd που προτρέπει σε όλους μας Αντίσταση ως τη μοναδική λύση σε όλα όσα μας 'κλέβουν' κάθε μέρα, στη ζωή μας!
Το cd 'ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ' και το cd single ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ κυκλοφορούν από τη My Records και διανέμονται σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Sound Forge Music Group.
Κλείνοντας θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία δημοσίευση του ίδιου που εξηγεί γιατί για εκείνον δεν έχει καμία σημασία να μάθει ο κόσμος ποιος είναι, αλλά μόνο να καταλάβει τα τραγούδια του. Είμαι σίγουρη ότι θα σας συγκινήσει: 'Σε μία κοινωνία που κανείς δεν ενδιαφέρεται για κανένα, σε ένα κόσμο που έχει γίνει τόσο σκληρός, τόσο σκληρός σε σημείο που να έχει χαθεί η αγάπη, τα ιδανικά, ακόμα και η αξιοπρέπεια με έκαναν να γράψω αυτά τα τραγούδια όχι όμως σαν ΓΙΩΡΓΟΣ αλλά σαν ΑΟΡΑΤΟΣ! Όπως είχε πει και ο Αντώνης Σαμαράκης «ποτέ άλλοτε οι στέγες των σπιτιών δεν ήταν τόσο κοντά αλλά οι καρδιές των ανθρώπων τόσο μακριά» έτσι ένιωθα πως κανένας δεν άκουγε τα θέλω μου, τα όνειρα μου, τις ελπίδες μου για όλα αυτά που έχω παλέψει, για όλα αυτά που ζητάω. Για ένα καλύτερο και πιο όμορφο κόσμο! Για τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα... για την αγάπη! Κάποιος μπορεί να πιστέψει πως αυτά τα τραγούδια απευθύνονται μόνο στους πολιτικούς, αλλά απευθύνονται σε όλο τον κόσμο που ζει ένα παραμύθι... γιατί αυτό συμβολίζει «ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» την ίδια μας τη ζωή και «η πριγκίπισσα» την καρδιά μας, που είναι κλειδωμένη, που την κλειδώσαμε εμείς οι ίδιοι κοιτώντας μόνο τον εαυτό μας και τα υλικά αγαθά. Τραγούδια που γράφτηκαν από ψυχής, λέγοντας όλα από μια ιστορία και καταλήγοντας σε ένα μεγάλο ερωτηματικό. ΑΡΑΓΕ ΕΙΜΑΙ; ΕΙΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥΣ; Όμως η ζωή δεν τελειώνει έτσι. Θα συνεχίσω και εγώ γράφοντας καινούργια τραγούδια, έχοντας ένα όνειρο... ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!'.
Είναι πολύ σημαντικό στον κόσμο που ζούμε να υπάρχουν τέτοιοι σπουδαίοι καλλιτέχνες, αλλά κυρίως τέτοιοι σπουδαίοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Ας ευχηθούμε λοιπόν καλό ταξίδι στα ακούσματά του και στον Αόρατο να μην εγκαταλείψει ποτέ το όνειρό του!