Ο ΠΑΟΚ φέρεται να θέλει την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Τούμπα έστω και για 6 μήνες. Μάλιστα σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" αναφέρει κρούση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην γερμανική ομάδα. >>>


Με αυτή την κρούση ο ΠΑΟΚ θέλει να δει τις προθέσεις της Βολφσμπουργκ εάν ενδιαφέρεται να δώσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό δανεικό για 6 μήνες όπως επιθυμεί η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Από την μεριά του ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έχει διαμηνύσει σε όλους ότι θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο γερμανικό πρωτάθλημα και έπειτα να δει τον Ιανουάριο τις προθέσεις της ομάδας του. Εάν οι προθέσεις είναι αρνητικές θα εξετάσει εκ νέου την επιστροφή του στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ.

Ο Βιεϊρίνια αγωνίστηκε στον αγώνα της προηγούμενη αγωνιστικής με τη Βέρντερ Βρέμης σαν αλλαγή δίνοντας την ασίστ για το γκολ της ισοφάρισης της ομάδας του.
 
Η περίπτωση Τζαβέλα
Στον ΠΑΟΚ συζητείται έντονα και η περίπτωση Τζαβέλα. Αν και αυτή φαίνεται να συζητείται περισσότερο μεταξύ των οπαδών. Με αφορμή ένα τουίτ του ποδοσφαιριστή.

Ως γνωστόν, ο Τζαβέλας αγωνίζεται στη Μονακό. Προχθές ανέβασε στο τουίτερ τους στίχους του τραγουδιού "Μετακομίζω", το οποίο στο ρεφρέν αναφέρει... "μετακομίζω στη Θεσσαλονίκη"! Καθώς το όνομά του ακουγόταν μετά τον ερχομό Σαββίδη ως στόχος του ΠΑΟΚ, οι φήμες φούντωσαν.

Τις φήμες φρόντισε να τροφοδοτήσει κι ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος, μια μέρα μετά, ξαναχτύπησε μέσω Φέισμπουκ: Ανέβασε... όλο το τραγούδι!

Αυτό ήταν αρκετό οι οπαδικές εκπομπές στα αθλητικά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης να... πάρουν φωτιά -κυρίως επειδή οι πληροφορίες μέσα από την ομάδα κάνουν λόγο για μεταγραφή δυο μεγάλων ονομάτων από ομάδες του εξωτερικού και άλλων από ομάδες που αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ. 

Κοντός ψαλμός... αλληλούια.