Μία ...τρύπα στο νερό, αποδείχθηκαν οι φθινοπωρινές προσφορές (12-24/11) για την αγορά της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του voria.gr, παρότι στη πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης συμμετείχε περίπου το 90% των καταστημάτων και έγιναν δελεαστικότατες προσφορές που έφταναν έως και το 50%-70%, οι καταναλωτές δεν έδειξαν καμία διάθεση να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες. >>>
«Οι καταναλωτές ούτε καν μπαίνουν στα καταστήματα, είναι σαν να φοβούνται να περάσουν το κατώφλι. Η αγορά δεν κινήθηκε, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα διαθέσιμα και γιατί ο κόσμος ζει με την αγωνία των υποχρεώσεων που έρχονται, φόροι, τέλη, ειδικές εισφορές. Οι μόνοι που εκμεταλλεύτηκαν τις προσφορές ήταν οι τουρίστες και πιο συγκεκριμένοι οι επισκέπτες από τη γειτονική Βουλγαρία», δήλωσε στο ρεπορτάζ της Άννης Καρολίδου ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Κωστής Χαντζαρίδης.
Οι προβλέψεις του κ. Χαντζαρίδη στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας είναι δυσοίωνες, καθώς υπογραμμίζει ότι, αυτήν την στιγμή, οι καταστηματάρχες κάνουν συντήρηση διαχειριζόμενοι οφειλές προς το κράτος και τα ασφαλιστικά ταμεία. Υπογραμμίζει μάλιστα ότι στην περίπτωση που αυτά τα ποσά γίνουν άμεσα απαιτητά θα ΄χουμε "το μεγάλο 'μπουμ' στην αγορά".
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.