psari_sta_xeili_20121104_04Πάει για δεύτερη εντυπωσιακή χρονιά η κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα «Ψάρι στα χείλη». Αυτό, τουλάχιστον, έδειξε η πρεμιέρα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς το θέατρο Έξω από τα Τείχη ήταν κατάμεστο...  >>>

 

“Το έργο , το οποίο παρουσιάζεται για 2η συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη, προσφέρει πολύ γέλιο ενώ το κείμενό του θέτει έναν εξαιρετικό προβληματισμό για όλα τα ζευγάρια. Το μόνο που απαιτείται από τους θεατρόφιλους, είναι η έγκαιρη κράτηση θέσεων”, έγραψε, χαρακτηριστικά, το happytv.gr.

Η υπόθεση του έργου εξιτάρει: Ένα σύγχρονο παντρεμένο ζευγάρι, ο Φώτης και η Τζένη, αντιμετωπίζουν προβλήματα μετά από 5 χρόνια γάμου. Οι καυγάδες είναι συνεχείς γι’ αυτό και φτάνουν στα πρόθυρα του χωρισμού. Η εμφάνιση όμως 3 απρόσκλητων επισκεπτών από το… υπερπέραν, φέρνει τα πάνω-κάτω. Μια «άγρια νύχτα», γεμάτη απρόσμενες εκπλήξεις, και πολλά ταξίδια στο χρόνο.

Μην περιμένετε να δείτε μια “φτωχή” παραγωγή. Κοστούμια, αλλά και εφέ δίνουν μια αξέχαστη παράσταση. Όσο για τις ερμηνείες, θα σας κρατήσουν στην καρέκλα σας…

Κοντά σας έως τις 2 Δεκεμβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9.15 το βράδυ, στο θέατρο «Έξω από τα Τείχη» της Θεσσαλονίκης, Πανεπιστημίου 2 –Ευαγγελίστρια. Τηλέφωνα κρατήσεων 2310 210 308, 6945 512 412.

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ κανονικό, 5 ευρώ φοιτητικό, ΟΑΕΔ, τρίτεκνοι, ατέλεια.