Θύμα κλοπής έπεσε προχθές ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που βρέθηκε στην πόλη μας με αφορμή την νεκρώσιμη ακολουθία στην Μητρόπολη και την κηδεία του διάσημου καρδιοχειρουργού Παναγιώτη Σπύρου. Και τι βρήκαν να του πάρουν... >>>
Μετά την κηδεία ο κ. Τριανταφυλλόπουλος γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Προξένου Κορομηλά. Κάποια στιγμή, βγήκε στο δρόμο για να καπνίσει το πούρο του (αφού στο εστιατόριο απαγορεύεται) και δύο ώρες μετά αντιλήφθηκε ότι το μαύρο τσαντάκι τύπου μπανάνα με τα προσωπικά του αντικείμενα είχε κάνει φτερά. 
Αμέσως, κινητοποιήθηκαν οι πάντες μέσα κι έξω από το χώρο του εστιατορίου, έψαξαν τους διπλανούς κάδους σκουπιδιών ερευνήθηκαν κοντινές κάμερες τραπεζών μήπως κατέγραψαν κάποια κίνηση αλλά δεν υπήρξε ίχνος από το τσαντάκι. 
Το τσαντάκι, περιείχε πολύτιμα έγγραφα, κάρτες τραπεζών αλλά και το πιστόλι του. 
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο γνωστός δημοσιογράφος μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα αυτό του Λευκού Πύργου και κατήγγειλε το περιστατικό. Η προσωπική ασφάλεια του κ. Τριανταφυλόπουλου ερεύνησε όλα τα σημεία όπου κινήθηκε ο δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη, χωρίς αποτέλεσμα.