Τον 1ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο και τον 1ο Δρόμο Υγείας 5.000μ. διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης αύριο, Κυριακή 21 Οκτωβρίου. >>>

Ο νυκτερινός αγώνας δρόμου διοργανώνεται για πρώτη φορά από τον δήμο Θεσσαλονίκης και ο στόχος της διοργάνωσης είναι η προσθήκη ενός νέου τρόπου βραδινής διασκέδασης στην πόλη.
Οι δρομείς του ημιμαραθωνίου θα ξεκινήσουν στις 17:40 από τη Λεωφόρο Νίκης και θα ακολουθήσουν, επί τρεις φορές, τη διαδρομή διαμέσου των οδών: Μ. Αλεξάνδρου, Παρασκευοπούλου, Βασ. Όλγας, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Δικαστικό Μέγαρο, λεωφόρος Νίκης, και θα καταλήξουν στο σημείο τερματισμού, μπροστά στο Λευκό Πύργο.
Οι συμμετέχοντες στο δρόμο υγείας πέντε χιλιόμετρων, θα ξεκινήσουν στις 18:00, από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσουν μία διαδρομή στις κεντρικές οδούς της πόλης (Μ. Ανδρόνικου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Δικαστικό Μέγαρο, λεωφόρος Νίκης) με σημείο τερματισμού το Λευκό Πύργο.
Ο ημιμαραθώνιος διοργανώνεται υπό την εποπτεία της Αντιδημάρχου Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών Μαρίας Πασχαλίδου, σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο «ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ» και τον δήμο Θεσσαλονίκης.