Όχι μία, ούτε δύο, αλλά... 19 καταγγελίες έκανε, για τη λειτουργία της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού, ο αντιπρόεδρός της και δημοτικός σύμβουλος, Αντώνης Ζαβέρκος. >>>

Μετά την τελευταία, θυελλώδη συνεδρίαση της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού, αποδεικνύεται ότι, υπάρχει τουλάχιστον πρόβλημα συνεννόησης μεταξύ της προέδρου της ΤΕΘ κ. Ευαγγελίας Φαρίνη-Βρεττάκου και του διευθύνοντος συμβούλου κ. Πέτρου Φωτίου. Όπως μεταδίδει το http://www.e-delta.gr, επιχειρήθηκε η αντικατάσταση του διευθύνοντος συμβούλου, χωρίς επιτυχία. Στη συνέχεια, ζητήθηκε διαχειριστικός έλεγχος της επιχείρισης και οι καταγγελίες μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο, έπεσαν βροχή.
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΤΕΘ και δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Ζαβέρκο  το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΘ είχε να συνεδριάσει έξι μήνες και "πέρασε" τον ισολογισμό χωρίς απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. Ειδικά γι αυτό το θέμα, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιχείρησης, η πρόεδρος ανέγνωσε επιστολή του διευθύνοντα συμβούλου, στην οποία εκείνος αναφέρει ότι δεν έχει υπογράψει τίποτε και πλαστογραφήθηκε η υπογραφή του! 
Ο κ. Ζαβέρκος ζήτησε από την πρόεδρο κ. Φαρίνη να αναλάβει την πολιτική ευθύνη και να παραιτηθεί.