Εφοριακοί και τελωνειακοί υπάλληλοι έχουν συγκεντρωθεί, αυτήν την ώρα, έξω από τη Β ΔΟΥ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. >>>

Οι υπάλληλοι διαμαρτύρονται για το επερχόμενο "ψαλίδισμα" των αποδοχών τους. Υποστηρίζουν ότι έχουν υποστεί, ήδη, δυσβάστακτες μειώσεις. Έχουν αποκλείσει συμβολικά την είσοδο της συγκεκριμένης εφορίας.
Να σημειωθεί ότι, λόγω της απεργίας των εφοριακών υπαλλήλων, δε γίνονται συναλλαγές με το κοινό. Καθώς αύριο, Παρασκευή, είναι μέρα που στις κατά τόπους ΔΟΥ δεν γίνονται συναλλαγές κι ο μήνας λήγει την Κυριακή, αναμένεται ότι θα δοθεί παράταση για τις συναλλαγές με την εφορία, για τους φορολογούμενους.
«Δεν αντέχουμε άλλο τη διάλυση των υπηρεσιών μας, μέσω της στοχοποίησης, απαξίωσης και κατασυκοφάντησης του κλάδου μας, άλλες μειώσεις στους μισθούς μας, απολύσεις μέσω εφεδρειών, τους άδικους φόρους και τα χαράτσια, συντονιζόμαστε με τους άλλους εργαζόμενους, με όλη την κοινωνία στον αγώνα για να υπάρξει επίλυση των προβλημάτων και όχι επιδείνωσή τους» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΔΟΥ.