Λιάνα Κανέλλή στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», τονίζοντας ότι την ενόχλησε το γεγονός ότι διεκόπηκε η μετάδοση της εκπομπής για διαφημίσεις. >>> «Με πείραξε το κόψιμο για διαφημίσεις. Όταν τα πράγματα είναι μπροστά στα μάτια μας, δεν πρέπει να τα φοβόμαστε. Δες για παράδειγμα, ένα ματς που δεν διακόπτεται από διαφημίσεις. Ό,τι και να γράψουν την επόμενη οι οπαδικές εφημερίδες, όποιος ξέρει μπάλα καταλαβαίνει τι είδε» τόνισε η κα Κανέλλη. Η υποψήφια του ΚΚΕ, στη συνέχεια θέλησε να μιλήσει για όσα δεν είδαμε στην τηλεόραση μας: «Θέλω να αναφερθώ σε κάτι, το οποίο βρίσκω εξαιρετικά παρήγορο. Ήταν κοριτσόπουλα αυτά που προσπαθούσαν να μην αφήσουν τον κ. Κασιδιάρη να φύγει. Κορίτσια! Νεαρές κοπέλες! Βάζοντας πλάτη στην πόρτα για να μη φύγει! Και αυτός είχε πάρει το κινητό του και τις έβγαζε φωτογραφίες απειλώντας πως θα στείλει 100 να τους το κάνουν κολυμπηθρόξυλο». Η ίδια, υποστήριξε ότι σε όλο τον κόσμο «χέρι σε γυναίκες σηκώνουν σε όλο τον κόσμο μόνο τα φασισταριά».

Απαντώντας, εξάλλου, σε όσους σχολίασαν το χθεσινό επεισόδιο λέγοντας πως «καλά της έκανε» ο Ηλίας Κασιδιάρης, η κα Κανέλλη τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν πειράζει μάτια μου. Η δημοκρατία είναι δύσκολο παιχνίδι. Πολλοί διατείνονται ότι το παίζουν αλλά το παίζουν με σημαδεμένη τράπουλα και κατά το δοκούν. Άμα πας στην αγορά θας δεις ότι μπερδεύουν τη δημοκρατία με την καταναλωτική δημοκρατία».

Μιλώντας, τέλος, για το πώς δέχθηκε να καθίσει δίπλα στον κ. Κασιδιάρη, η κα Κανέλλη σημείωσε με νόημα: «Εγώ αντέχω τη δημοκρατία, άλλοι δεν την αντέχουν».