Πέφτει η αυλαία των Ναυταθλητικών και του προγράμματος «Θεσσαλονίκη- Θάλασσα», που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με τη διεξαγωγή της Ιστιοπλοίας Τριγώνου, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.


Στο τελευταίο ραντεβού που πρόκειται να διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης( Θεμιστοκλή Σοφούλη 112, στο θαλάσσιο στίβο ανοιχτά από το Μικρό Έμβολο) θα πάρουν μέρος 100 και πλέον αθλητές με 85 σκάφη , όλη η αφρόκρεμα των Ομίλων της πόλης . 

«Με τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου Διασυλλογικού αγώνα ολοκληρώνεται ένας μεγάλος κύκλος από κορυφαία αθλητικά ραντεβού που είχαν ως στόχο να ανοίξει ακόμη περισσότερο το «παιχνίδι» προς τα Ναυταθλητικά αθλήματα και να γνωρίσουμε όλοι μαζί λίγο καλύτερα τον Θερμαϊκό μας κόλπο. 

Το πρόγραμμα της Ιστιοπλοίας Τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.Για ένα δίμηνο(από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου) απολαύσαμε εννέα συναρπαστικές αναμετρήσεις, στις οποίες πρωταγωνίστησαν περισσότεροι από 1150 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πάνω από 750 σκάφη », δήλωσε η Αντιδήμαρχος Νεότητας Αθλητισμού και Εθελοντών Μαρία Πασχαλίδου σε ένα μίνι απολογισμό. 

  • Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011: 
  • 12:00 ΙστιοδρομίεςΚυριακή 

  • 13 Νοεμβρίου 2011:
  • 11:00 Ιστιοδρομίες
  • 19:00 Απονομές