Ο… Πάνος το ΄ξερε

«Δεν είμαι πολιτικός που φροντίζω το πολιτικό μου προφίλ, ούτε με ενδιαφέρει αν τσαλακώσω το πολιτικό μου προφίλ. Γνώριζα ακόμη κι όταν βρισκόμουν στην Αθήνα ότι θα γινόμουν στόχος διαμαρτυριών έξω από τον Άγιο Δημήτριο, τούτη τη μέρα την πολύ σημαντική για την πόλη της Θεσσαλονίκης». Ποιος το είπε αυτό; Μα, ο …

υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης.

Βρέθηκε, το απόγευμα, σε μονάδα του Κιλκίς, όπου ρωτήθηκε για το περιστατικό και απάντησε: «Αντιλαμβάνομαι τους συμπολίτες μου σε όλη την Ελλάδα και εδώ στη Θεσσαλονίκη. Περνάμε δύσκολους καιρούς ως χώρα και από την άλλη πλευρά, όμως, πρέπει όλοι να σκεφτούμε, γιατί όλοι έχουμε ευθύνη για το μέλλον αυτής της χώρας, τι πρέπει αν κάνουμε» είπε ο κ. Μπεγλίτης.

Εμείς, κ. Πάνο, ό,τι είχαμε να δώσουμε, το δώσαμε. Δεν έχει μείνει ούτε… τρίχα για κούρεμα. Καιρός να δώσουν κι άλλοι, γιατί, για κάποιους, λεφτά υπάρχουν!

Δ.Ι.Ασ.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.