Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας 24χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς κατηγορείται για διάρρηξη στην Έδεσσα.

 

Αρχικά, προηγήθηκε καταγγελία 44χρονης ότι δύο άτομα διέρρηξαν την πόρτα του σπιτιού της στην Έδεσσα και αφού αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα τιμαλφή, στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο. Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες ο 24χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο και 1 ένα βραχιόλι, που προέρχονταν από διαρρήξεις και 1,1 γραμμάρια ηρωίνης.

Σε έρευνα του σπιτιού του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, χρυσαφικών, ρολογιών, συλλεκτικών νομισμάτων και 0,7 γραμμάρια κάνναβης. Μέρος των κλοπιμαίων που κατασχέθηκαν ανήκε στη 44χρονη και της αποδόθηκαν.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για το ενδεχόμενο συμμετοχής του 24χρονου και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα.