Σούπερ ΠΑΟΚ και στη Ρωσία! Με ψυχή, θέληση, πείσμα αλλά και μπόλικη τύχη, ο μεγάλος ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το παγωμένο Καζάν, σ΄ ένα όμορφο και γεμάτο φάσεις παιχνίδι, που θα μπορούσε να είχε κερδίσει, αλλά και να χάσει.

Με το Βιεϊρίνια σε άσχημη μέρα, και με την ατυχία να του χτυπά την πόρτα και να τον αφήνεις χωρίς τους Κοντρέας και Άριας που τραυματίσηκαν, ο δικέφαλος κατάφερε να προηγηθεί, κατάφερε να ισοφαριστεί, όπως και να ισοφαρίσει, ενώ στο τέλος θα μπορούσε με λίγη ακόμη τύχη να πάρει το ματς, με τον Τσιρίλο που στην προβολή του δεν μπόρεσε να φτάσει την μπάλα!

Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ ο Φωτάκης, ο Κρέσιτς και ο Μαλεζάς. Έκανε τη δουλειά το ο Αθανασιάδης, με κατά διαστήματα καλή απόδοση ο Γεωργιάδης, ειδικά στο πρώτο μέρος...

Τα γκολ:

22’ Αθανασιάδης 0-1

 

52’ Νέλσον Βαλντέζ 1-1

66’ Ντιάντουν 2-1

80’ Φωτάκης 2-2

 

Γήπεδο: "Tsentralnyi Stadion"

Διαιτητής/Βοηθοί: Χάνσον (Σουηδία)/ Άντρεν (Σουηδία), Φλίνκ (Σουηδία), Λέρχεους (Σουηδία), Έκμπεργκ (Σουηδία)

4ος Διαιτητής: Κανέρβα (Σουηδία)

Ρουμπίν Καζάν (Μπερντίεφ): Ριζίκοφ, Κουζμίν, Νάβας, Μποτσέτι, Νέμοφ, Νάτσο, Νομπόα, Κασάεφ (90' Μπιστρόφ), Καραντενίζ, Βαλντέζ (77' Ριαζάντσεφ), Ντιαντιούν.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας (54' Τσιρίλο), Λίνο, Έτο, Γεωργιάδης, Φωτάκης, Λάζαρ (72' Ίβιτς), Αρίας (51' Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Κίτρινες κάρτες: Κουζμίν (35', Ρουμπίν Καζάν), Κασάεβ (60', Ρουμπίν Καζάν), Νάβας (90', Ρουμπίν Καζάν)-Μαλεζάς (57', ΠΑΟΚ), Ετό (90', ΠΑΟΚ)