zontanos_01Σειρά συσκέψεων με στελέχη της ΝΔ από όλη τη Βόρεια Ελλάδα είχε χτες Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη, κατά την πρώτη του εξόρμηση μετά την τοποθέτηση του στη θέση του Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος, ο Κώστας Ζωντανός(δεξιά στη φωτογραφία).

Συγκεκριμένα, προήδρευσε σε συσκέψεις με τις υπεύθυνες των τμημάτων γυναικών, τους Προέδρους των ΝΟΔΕ και τη Γραμματεία Οργανωτικού Βόρειας Ελλάδας.

Στις συσκέψεις συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα ενόψει της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της Διεθνούς Έκθεσης, γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν έρχεται μόνο ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά ως εν δυνάμει Πρωθυπουργός».

Ο νέος Γραμματέας Οργανωτικού παρουσίασε στα στελέχη της Ν.Δ. το αρχικό πλάνο για την καλύτερη δομή οργάνωσης του κόμματος, πλάνο που θα συζητηθεί διεξοδικά τους επόμενους μήνες.

«Έτυχε στη Θεσσαλονίκη να κάνω την τελευταία μου σύσκεψη ως Γραμματέας Οργανωτικού, κατά την προηγούμενη θητεία μου και τυχαίνει να κάνω την πρώτη πάλι εδώ! Ενημέρωσα τα στελέχη για τα βήματα που θα ακολουθήσουμε προκειμένου να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την οργανωτική δομή του κόμματός μας. Τα στελέχη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, που είναι γνωστά  για την αγωνιστικότητα και την αξία τους θα βρεθούν στην πρωτοπορία αυτής της προσπάθειας», δήλωσε μετά τις συσκέψεις ο κ. Ζωντανός.