Στα κιτρινόμαυρα ντύθηκε, σήμερα, ο Μανώλης Παπαστεριανός που υπέγραψε συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με τον Άρη. Μάλιστα, ο παίκτης εντάχθηκε στην αποστολή της ομάδας για το Ζέεφελντ(αναχωρεί σε μία ώρα) της Αυστρίας. Σε ανακοίνωσή της,
η ΠΑΕ Άρης, υπογραμμίζει πως «ο ποδοσφαιριστής που υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών με την ομάδα του ΑΡΗ έχει γεννηθεί στις 15/08/1987, έχει ύψος 1.79 και είναι 72 κιλά. Από το 2006 αγωνίζεται με την φανέλα του Ηρακλή έχοντας 106 συμμετοχές και 5 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας. Είναι 2 φορές διεθνής με την εθνική ελπίδων».
Ο Μανώλης Παπαστεριανός τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πλέον θα αγωνίζομαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Ζω στην Θεσσαλονίκη και ξέρω τι σημαίνει να φοράς την φανέλα του Άρη. Ξέρω ότι με περιμένει πολύ δουλειά για να καλύψω και το έδαφος σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου που προπονούνται εδώ και ένα μήνα υπό τις οδηγίες του κ. Τσιώλη. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας ώστε να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και να μπω σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας».