Αυτή κι αν είναι “πλούσια δράση”. Μέσα σε τρεις μήνες, νεαρός ομογενής είχε διαπράξει δέκα διαρρήξεις στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, πέρσι το Σεπτέμβριο, είχε διαπράξει και μία ληστεία. …>>>

 

Πρόκειται για 26χρονο ομογενή, ο οποίος είναι γνωστός, πλέον, στην αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του και αναζητείται. Όπως ανακοινώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είναι ένας από τους δράστες ληστείας σε βάρος 18χρονου ημεδαπού, καθώς και μέλος σπείρας διαρρηκτών.

Συγκεκριμένα, την 17 Σεπτεμβρίου 2010, στην περιοχή των Συκεών, ο 26χρονος, συνοδευόμενος από συνεργούς του, με εκφοβιστικό τρόπο, πλησίασε νεαρό ημεδαπό και του πήρε τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε.

Επίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο ομογενής, με τη βοήθεια τριών συνεργών του, κατά το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο του 2010, διέρρηξε δέκα σπίτια στην περιοχή των Συκεών, Άνω Πόλης και Σταυρούπολης, απ’ όπου έκλεψε πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, διάφορα χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 26χρονου για «Ληστεία» και για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών», υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.