kontis_26-08-2010Συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου με τον εκτελεστικό διευθυντή του Άρη, Γιάννη Κόντη κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ, με περιεχόμενο από το οποίο προκύπτει ότι ο Κόντης συνδιαλλέγεται με τον Μπέο για τον Τσιώλη... >>>


(8/3/2011 - ώρα 17:32)
Συνομιλία με Γιάννη. Συζητάνε για το θέμα με τις κασέτες. Ο Αχιλλέας του λέει ότι άκουσε στα ράδια ότι θέλει να έρθει ο Τσιώλης αλλά δεσμεύεται ηθικά και τον ενημερώνει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ο Γιάννης του λέει ότι δεν έχει προπονητή και πρέπει να πάρει τον Τσιώλη ή τον Νιόπλια και δεν καταλαβαίνει ποια είναι η ηθική δέσμευση (ακολουθούν γέλια). Ο Αχιλλέας του λέει ότι δεν υπάρχει καμία δέσμευση.
Ο Αχιλλέας του λέει ότι έχει ακούσει ότι έχει δώσει τα χέρια με την Λάρισα. Ο Γιάννης του απαντάει ότι το ξέρει αλλά δεν ξέρει αν έχει υπογράψει. Ο Γιάννης τον ρωτάει τι γίνεται με τις κασέτες και του λέει ότι άκουσε κάποιες και δεν άκουσε τον Αχιλλέα να βρίσκεται στην συζήτηση, μόνο τον Μαρινάκη και τον Πυλλάδη.
Ο Αχιλλέας του λέει ότι αυτά τα έχει βγάλει ο Νίκος και είναι ντροπή. Αν υπάρχουν κασέτες και είναι γνήσιες χωρίς μοντάζ ας τις βγάλουν στον αέρα.


από το www.baladoros.com