papathemelis_01“Προβοκατόρικα” ήταν τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα, για τον πρόεδρο της Δημοκρατικης Αναγέννησης και δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης, Στ. Παπαθεμελή. Επικαλείται, μάλιστα, το σχετικό βίντεο. >>>

 

“Όσα συνέβησαν κατά το χθεσινό εικοσιτετράωρο στο Σύνταγμα είναι «οικτρόν ιδείν και απίστευτον ειπείν». Τα θλιβερά επεισόδια ήταν «προβοκατόρικα» και το σχετικό video μαρτυρεί αδιάψευστα γι΄ αυτό. Το κράτος έγινε ρεζίλι των σκυλιών”, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του.

Ο κ. Παπαθεμελής επισημαίνει –σε μια γλώσσα που δε μας έχει συνηθίσει- πως “η κοινή γνώμη δεν «μασάει» άλλο το παραμύθι των  «γνωστών – αγνώστων». Δεν υπάρχουν άγνωστοι. Όλοι είναι γνωστοί, είναι οι ίδιοι και είναι γνωστοί σε όλους, εκτός της Αστυνομίας.Οι διωκτικές αρχές οφείλουν να πράξουν το καθήκον τους και η Δικαιοσύνη το δικό της. Η ατιμωρησία τερατουργεί το πρόβλημα”.

Για τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αναγέννησης “η πολιτική ηγεσία έχει τη μείζονα ευθύνη. Όσα συνέβησαν αποσκοπούσαν να διαλύσουν τις πλατείες και να πνίξουν την αγανάκτηση. Πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο”!