Ας φωτογραφίσουμε το Φεστιβάλ Βιβίου

festival_vivliou_20100530_01Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια των εορτασμών για …>>>

τα 30 χρόνια λειτουργίας του, η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ Βιβλίου διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Το Φεστιβάλ και η Πόλη», ώστε να αποτυπωθούν και φωτογραφικά οι δεσμοί του Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης με τους κατοίκους και την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Μπορείτε να συμμετέχετε αποστέλλοντας τις φωτογραφίες σας με e-mail στο festivalvivliou@gmail.com και θέμα Το Φεστιβάλ και η Πόλη, μαζί με το ονοματεπώνυμο σας έως τις 30 Ιουνίου.

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή και οι 3 καλύτερες φωτογραφίες θα  βραβευτούν.

Σχόλια

  1. Ασ πληρώσει πρώτα το φεστιβάλ τους φωτογράφους που χρωστάει και μετά ας κάνει και τζαμπατζιδικα αναμνηστικά αλμπούμ με το πρόσχημα του διαγωνισμού και του εθελοντισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.