takis_01

Διαψεύδει όσα ακούστηκαν περί δανείου ή χορηγίας της ΠΑΕ Ηρακλής από τοκογλύφο που συνελήφθη ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Τάκης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του www.difernews.gr, ο κ. Τάκης υποστηρίζει οτι δεν μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ χρήματα απο τον συγκεκριμένο άνθρωπο και ... ότι δεν δόθηκαν ως αντάλλαγμα τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του Ηρακλή.

Να σημειωθεί οτι στην παρουσίαση της υπόθεσης ο διευθυντής ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Αθηναγόρας Παζαρλής, τόνισε οτι η ΠΑΕ (χωρίς να αναφέρει το όνομά της) έλαβε ως άτοκο δάνειο απο τον αρχηγό της σπείρας, ποσό 514.000 ευρώ. Επίσης, ο ίδιος κατηγορούμενος δήλωνε επώνυμα το προηγούμενο διάστημα, σε αθλητικά ραδιόφωνα της πόλης, οτι δάνισε χρηματικό ποσό στην ΠΑΕ Ηρακλής.

“Εμείς γνωρίζαμε το εν λόγω άτομο ως συνεργάτη και φίλο του κ. Ρέμου, μπορεί να υποθέταμε ότι δεν ήταν… φαρμακοποιός, αλλά δεν ξέραμε τις πηγές εσόδων του. Ωστόσο, με μας δεν είχε τοκογλυφική δοσοληψία. Του δώσαμε ποσό από τα τηλεοπτικά ίσο με το ποσό που μας δάνεισε. Δεν μας έδωσε δέκα για να πάρει δώδεκα. Ήταν ένα άτοκο δάνειο. Υποθέτουμε ότι ήταν μία μορφή εξυπηρέτησης στον φίλο του κ. Ρέμο, αλλά λεπτομέρειες για τις σχέσεις τους, δεν γνωρίζω", δήλωσε στη Sport Day ο κ. Τάκης.